ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΒΕΜΕΡ

Διαβάστε τι συνέβη στην υπόθεση του Γερμανού πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού που έχει καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του

Παναθηναϊκός: Αναβολή για Βέμερ

Παρότι ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση του Γενς Βέμερ τελικά αυτή πήρε αναβολή. Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός αμυντικός που είχε κάνει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του δεν βρέθηκε ούτε ο ίδιος, ούτε ο εκπρόσωπος του στο δικαστήριο αλλά ούτε από τον Παναθηναϊκό έχοντας όμως μεταφέρει σε συναδέρφους τους που βρέθηκαν στην αίθουσα για το τυπικό της υπόθεσης ότι υπάρχει κοινό αίτημα για αναβολή. Κάτι το οποίο έγινε και πλέον θα διεξαχθεί ξανά στιθς 12 Μαρτίου. 

Βέβαια δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα στον Παναθηναϊκό καθώς οι συζητήσεις που γίνονται για τους διακανονισμούς ενόψει πρώτης Μαρτίου (λήγει η διορία από την UEFA) είναι δύσκολες καθώς ο Γερμανός δεν είναι τόσο διαλλακτικός. Πλέον οι μάχες συνεζίχονται την Τετάρτη με τις εκδικάσεις των υποθέσεων Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο αλλά και την απόφαση Ταυλαρίδη, ενώ άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις πληρωμές στους παίκτες αλλά και την «καμπάνα» από την UEFA.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου