ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η ανακοίνωση των παικτών του Παναθηναϊκού, δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής. Οι «πράσινοι» συζητούσαν για το συγκεκριμένο ζήτημα το τελευταίο διήμερο.

Παναθηναϊκός: Από συμβολική αποχή μέχρι απεργία σκέφτονται οι παίκτες

Η τελική απόφαση, μάλιστα, λήφθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Χθες, είχαν ενημερωθεί πως θα πάει στο Κορωπί για να τους μιλήσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το πράγμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει, αποφάσισαν να βγει η συγκεκριμένη ανακοίνωση πριν την προπόνηση της ομάδας, κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι οι παίκτες φυσικά.

Όσο για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν αν για πολλοστή φορά οι υποσχέσεις δεν γίνουν πράξη για πληρωμές την 1η Μαρτίου, οι εκδοχές στο μυαλό των παικτών είναι δύο. Η… απλή αντίδραση θα αφορά μια συμβολική αποχή μιας ώρας από την προπόνηση. Υπάρχει, όμως και κάτι πιο δραστικό, που αφορά απεργία για 1-2 μέρες απ’ τις προπονήσεις. Κάτι που φυσικά θα αποτελέσει μια ακόμη… μαχαιριά, στο όποιο πρεστίζ έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό. Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι λογικό πως οι ποδοσφαιριστές κάποια στιγμή θα αντιδρούσαν.

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» τις προηγούμενες ημέρες σας είχε αποκαλύψει με συνεχή ρεπορτάζ, το γεγονός πως η κατάσταση έχει φτάσει στα όριά της και όλοι στο Κορωπί ψάχνουν για δυναμικούς τρόπους αντίδρασης αν δεν πληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα. Κάτι που έγινε αρχής γενομένης με την χθεσινή ανακοίνωση και μακάρι να μη χρειαστεί να υπάρξει και συνέχεια στις αντιδράσεις.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου