ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή τους.

Στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου μετά την ανακοίνωση των παικτών!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία έκαναν λόγο για κοροϊδία από πλευράς της διοίκησης και τόνισαν πως αν δεν υπάρξει μια σοβαρή και ξεκάθαρη λύση από πλευράς της ΠΑΕ, τότε θα προχωρήσουν σε δραστικές κινήσεις για να διαφυλάξουν και τα δικά τους συμφέροντα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, ανέβηκε στο Κορωπί και μίλησε στην ομάδα για το θέμα. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ενημέρωσε πως ως την 1η Μαρτίου θα έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς τους. Το υπόλοιπο της δόσης του Οκτωβρίου και το μεγαλύτερο μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου, όπως τους είχε πει πριν από λίγο καιρό στην τελευταία του ενημέρωση προς την πλευρά τους. Πλέον, οι παίκτες θα περιμένουν να δουν αν θα μπουν τα χρήματα, για να αποφασίσουν και για το αν θα προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου