ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ!

Απ’ αυτούς που είχε ξεκινήσει στον πρώτο γύρο κόντρα στην Λαμία, μόλις τρεις είναι διαθέσιμοι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο αυριανό παιχνίδι

Παναθηναϊκός: Μόνο οι τρεις στους έντεκα!

Οι πολλές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, έχουν κάνει τα πάντα δυσκολότερα. Επειδή απ’ τη μία η ποιότητα μειώθηκε κατακόρυφα, ενώ απ’ την άλλη έχει αναστατωθεί η όποια… χημεία μπορούσε να υπάρξει. Οι «πράσινοι» αύριο υποδέχονται την Λαμία στην Λεωφόρο. Την ίδια ομάδα την είχαν αντιμετωπίσει για το Πρωτάθλημα, στις 21 Οκτωβρίου 2017.

Σε επίπεδο ενδεκάδας, λοιπόν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση, μόνο τρία παιδιά απ’ όσα είχαν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του αγώνα του πρώτου γύρου! Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, έχουν αποχωρήσει απ’ την ομάδα και όλοι τους ήταν στην ενδεκάδα εκείνου του 1-1.

Ο Κουλιμπαλί είναι τιμωρημένος, ο Κουρμπέλης τραυματίας, όπως και ο Μολίνς. Κατά συνέπεια μένουν οι Βλαχοδήμος, Κολοβέτσιος και Λουντ! Μόνο αυτή η τριάδα θα μπορεί να είναι διαθέσιμη στον αυριανό αγώνα. Κάτι που καταδεικνύει το μέγεθος της δυσκολίας. Ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά!

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου