ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους…

Ουζουνίδης: «Σημαντικό και για ψυχολογικούς λόγους»

Ιδιαίτερη σημασία είχε για τον Παναθηναϊκό η νίκη, όχι μόνο για τη βαθμολογία στη Super League αλλά και για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και του συνόλου της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται μια ομάδα σαν το «τριφύλλι» να αναλώνεται διαρκώς στη συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλαμπ, κι υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει και το ματς του Σαββάτου απέναντι στη Λαμία.

«Μία σημαντική νίκη για εμάς και για βαθμολογικούς και για αγωνιστικούς λόγους. Όταν έχεις να κερδίσεις τόσο καιρό εκτός έδρας υπάρχει πίεση. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Είχα πει ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε το σύστημά μας. Με δεδομένο και τον αγωνιστικό χώρο επιλέξαμε να δώσουμε χώρο στην ΑΕΛ. Είναι σημαντικό που το ματς του Σαββάτου είναι με τη Λαμία εντός να το κερδίσουμε και να βγάλουμε άσχημες σκέψεις και να δοκιμάσουμε και άλλα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε άγχος, απάντησε: «Φυσικά και υπήρχε άγχος όταν είσαι Παναθηναϊκός. Σε πολλά ματς ήμασταν άτυχοι. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και νικήσαμε».

Αναφορικά με τη σημασία της νίκης αλλά και την αλλαγή του Κάτσε, είπε: «Είναι τρεις βαθμοί για εμάς. Να πιστέψουν τα παιδιά στους εαυτούς τους. Η αλλαγή του Κάτσε ήταν αναγκαστική δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έχει τέσσερις κίτρινες και περιμένουμε να δούμε και τον Κουρμπέλη πότε θα είναι έτοιμος».

Για το σύστημα που χρησιμοποίησε, είπε: «Κάθε βδομάδα αναγκαζόμαστε να κοιτάμε ποιους παίκτες έχουμε και τι σύστημα θα επιλέξουμε. Σήμερα εκτός των τελευταίων λεπτών δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε με τρεις αμυντικούς».

Τέλος, για τη συνέχεια και για το πόσο θα βοηθήσει η νίκη, υπογράμμισε: «Είμαστε Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να στεκόμαστε άλλο και να το κάνουμε θέμα. Σημασία έχει για τα παιδιά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου