ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΛ ΑΪΝ

Στον Παναθηναϊκό ακόμα περιμένουν να φτάσουν τα χρήματα από τη δόση που τους οφείλει η Αλ Αΐν για την καλοκαιρινή μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παναθηναϊκός: Συνέχεια στις επαφές με Αλ Αΐν

Στο «τριφύλλι» περιμένουν αυτά τα χρήματα έτσι ώστε να δώσουν στους ποδοσφαιριστές το 60% της δόσης του Οκτωβρίου τους οφείλεται, όπως τους είχαν ενημερώσει, και λόγω της καθυστέρησης που υπάρχει είναι σε… ανοικτή γραμμή με τους Άραβες προκειμένου να φτάσουν σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι επαφές των δυο πλευρών έχουν γίνει συχνότερες το τελευταίο διάστημα και μάλιστα την τελευταία εβδομάδα υπάρχει και άνθρωπος που έχει αναλάβει αυτό το έργο και βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν πρόκειται, όμως, για άνθρωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ούτε και για άνθρωπο της Αλ Αΐν. Έναν ρόλο διαμεσολαβητή έχει αναλάβει ένας μάνατζερ ο οποίος είχε εμπλοκή και το καλοκαίρι στη μεταγραφή του Μπεργκ από το «τριφύλλι» στους Άραβες. Ο συγκεκριμένος έχει αναλάβει και τώρα να διευκολύνει τις επαφές των δυο συλλόγων, που όλη την περασμένη εβδομάδα ήταν σε διαρκείς επαφές προκειμένου να βρεθεί λύση και να πάρει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα που περιμένει από την Αλ Αΐν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου