ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χθες στο Κορωπί πως ως το τέλος Φεβρουαρίου θα εξοφληθεί το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου και μέρος αυτής του Δεκεμβρίου.

Κωνσταντίνου: «Πληρωμές ως το τέλος του μήνα»

Η προβληματική κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι γνωστό πως έχει φέρει στα όριά τους τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ. Για αυτό το λόγο, όπως είχε γράψει από χθες η «Π», οι ποδοσφαιριστές είχαν ζητήσει να υπάρξει ενημέρωση από την πλευρά της διοίκησης για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο κομμάτι των πληρωμών.

Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε χθες στο Κορωπί για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ανέλυσε στους παίκτες το πλάνο που υπάρχει για τις πληρωμές και τους εξήγησε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν πάρει το 60% που τους οφείλεται από τη δόση του Οκτωβρίου, συν ένα μέρος από τη δόση του Δεκεμβρίου η οποία επίσης παραμένει ανεξόφλητη. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνου ανέφερε πως αυτές οι πληρωμές που προανήγγειλε ως το τέλος του Φλεβάρη θα γίνουν άσχετα με το αν η Αλ Αΐν θα δώσει τα χρήματα, τα οποία έχει καθυστερήσει να καταβάλει στον Παναθηναϊκό, για τη μεταγραφή του Μπεργκ το περασμένο καλοκαίρι.

Αυτό που εξήγησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές, είναι πως αν οι Άραβες δώσουν το ποσό που οφείλουν στο «τριφύλλι» μέχρι το τέλος του μήνα, τότε ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε πλήρη εξόφληση και της δόσης του Δεκεμβρίου. Κάτι, μάλιστα, που δεν αφορά μόνο στα χρήματα που έχουν να λάβουν οι παίκτες αλλά και οι υπάλληλοι στο Κορωπί και στην ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, από την πλευρά τους επισήμαναν στον Κωνσταντίνου πως θα έπρεπε μαζί του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας να μεταβεί και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, έτσι ώστε να τους αναλύσει με πιο συγκεκριμένους όρους το πλάνο που υπάρχει, με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» να τους απαντά πως αυτό δεν εφικτό καθώς υπήρχαν άλλες υποχρεώσεις του συγκεκριμένου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνου επανέλαβε ότι στόχος της διοίκησης είναι να εξοφληθούν τα μέχρι τώρα οφειλόμενα και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε ό,τι αφορά τις πληρωμές, με τους παίκτες να διατηρούν ωστόσο τις επιφυλάξεις τους λόγω όσων έχουν προηγηθεί.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου