ΜΑΡΑΓΚΟΣ: «ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»

Ο Σπύρος Μαραγκός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη στα Γιάννινα όχι μόνο για τη βαθμολογία αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας.

Μαραγκός: «Το θέλουμε και για την ψυχολογία»

 «Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Είμαστε προετοιμασμένοι όσο μπορούμε καλύτερα», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova και στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε παιχνίδι και μέσα στην εβδομάδα με καλή εικόνα στην Λάρισα σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος, δεν έχει πετύχει νίκη για πολύ καιρό ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Τι ματς περιμένετε; 

«Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι θα έχουν διαφορετική εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα τους στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, καλά δομημένη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και ιδίως μέσα στην έδρα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Για αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ξέρουμε τον αντίπαλο μας και θέλουμε πραγματικά να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε και σαν ομάδα και από θέμα ψυχολογίας».

Οι νεοφερμένοι θεωρείτε πως έχουν εγκλιματιστεί ακόμα καλύτερα; 

«Τα παιδιά ήρθαν και σε δυο μέρες έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα θεωρώ ότι θα είναι περισσότερο έτοιμοι. Έχουν μπει στη φιλοσοφία του κόουτς. Αν ακολουθήσουν τα όσα τους λέει θεωρώ ότι μπορούν να προσφέρουν διότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές».

Στο προηγούμενο παιχνίδι είδαμε τριάδα στην άμυνα. Είναι κάτι που θα ταιριάζει περισσότερο πλέον στον Παναθηναϊκό με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο ρόστερ; 

«Απλά ο κόουτς έχει κάποιες σκέψεις και προσπαθεί σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ να έχει λύσεις για οποιοδήποτε παιχνίδι. Είτε από την αρχή του, είτε στην διάρκεια ενός ματς. Αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Το καλό είναι να το κάνεις στην προπόνηση από πριν ώστε να ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές τι ακριβώς ζητάς».

Με τον Μολίνς έχετε ενημέρωση για το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμος να αγωνιστεί; 

«Δεν έχουμε ακόμα. Αυτές τις μέρες θα πάει στον γιατρό θα μας ενημερώσει».

Ο Λουτσιάνο σε τι κατάσταση είναι; Πότε περιμένετε να είναι έτοιμος; 

«Έτσι όπως έχουμε συζητήσει με τον γιατρό μέχρι τέλος του μήνα θα μπει με την ομάδα. Πάει και καλά, έχει διάθεση, θα μπορέσει μέχρι το τέλος του μήνα να κάνει μαζί μας».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου