ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!

Την εποχή του «θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό για τόσα ευρώ», καλό είναι να θυμόμαστε τα παραδείγματα αγάπης και όχι επαγγελματισμού!

Παναθηναϊκός: Υπάρχουν κι αυτά τα παραδείγματα!

Οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες από προσφυγές, συζητήσεις για να βρεθούν λύσεις και πάει λέγοντας. Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς είναι αναγκασμένος να ζει με αυτή την κατάσταση. Η πιο έντονη υπόθεση, φυσικά, ήταν αυτή του Ταυλαρίδη. Με την ατάκα «θέλει να ρίξει τον Παναθηναϊκό» (από τον Βασίλη Κωνσταντίνου) να μένει στην μνήμη όλων φυσικά. Όμως η αλήθεια είναι πως εν μέσω οικονομικών δυσκολιών (μικρότερων ή μεγαλύτερων) δεν έχουμε μόνο αυτά τα άσχημα παραδείγματα. Σε επίπεδο σχέσεων εννοούμε, καθώς ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει σωστό για να διασφαλίσει και να πάρει τα χρήματά του.

Τα προηγούμενα χρόνια λοιπόν, είναι αρκετά τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που ζημιώθηκαν οικονομικά για χάρη του Παναθηναϊκού. Με δική τους επιλογή βέβαια. Παιδιά που χάρισαν χρήματα όταν χρειάστηκε να «λύσουν» το συμβόλαιο με το «τριφύλλι», για να διευκολύνουν τα πράγματα ή μια μεταγραφή. Αυτές οι ιστορίες που ναι μεν έχουν επαγγελματικές αποφάσεις μέσα τους, αλλά υπάρχει και η καλή διάθεση μέχρι και η αγάπη για τους «πράσινους»! Ας θυμηθούμε κάποιες απ’ αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν για να μην μένουμε στα άσχημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου