ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ «DEAL» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ!

Μεταγραφικό «θρίλερ» με τον Δημήτρη Κουρμπέλη που δεν πάει στον ΠΑΟΚ αλλά είναι πολύ πιθανό να πάει στη Σαμπντόρια με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει για εντυπωσιακό «deal».

Δημήτρης Κουρμπέλης: Συζητήσεις για «deal» Παναθηναϊκού – Σαμπντόρια!

Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, ήρθε ξανά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια από την Ιταλία. Η ομάδα της Γένοβας μάλιστα όντως έχει επανέλθει δυναμικά, κι αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό άμεσα για να πάρει τον αρχηγό του «τριφυλλιού». Τα χρήματα που αναμένεται να δώσουν οι «μπλου τσεριάτι», θα ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και προφανώς αυτό το ποσό θα ικανοποιήσει το «τριφύλλι». Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος του «Κούρμπε» είναι αυτός που ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως θα έρθει η επίσημη πρόταση από τους Γενοβέζους.

Μάλιστα, το ιδιαιτέρως σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, είναι πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει «deal» όπως αυτό της πώλησης Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα. Να αφήσει δηλαδή τον παίκτη στο «τριφύλλι» ως το καλοκαίρι, δίνοντας τώρα ένα σημαντικό ποσό στους «πράσινους» και να πάρει τον παίκτη μετά το τέλος της σεζόν. Μεγάλη σημασία σε όλη αυτή την ιστορία, παίζει κι η θέληση του ποδοσφαιριστή να πάει στην Ιταλία και όχι στον ΠΑΟΚ ή σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.

Ουσιαστικά ο Κουρμπέλης δεν ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό καθόλου, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε ανάγκη για χρήματα συναίνεσε σε μεταγραφή για να βοηθήσει το κλαμπ. Αν υπάρξει συμφωνία που θα τον κρατήσει ως το καλοκαίρι στο «τριφύλλι» κι από εκεί και πέρα συνεχίσει στην Ιταλία, θα είναι το καλύτερο για όλες τις πλευρές. Αυτή την ώρα, λοιπόν, είναι φαβορί η Σαμπντόρια, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αφού τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου