ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΤΟ DEAL ΜΕ ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Λούκας Βιγιαφάνιες συνεχίζονται και αναμένονται άμεσες εξελίξεις

Παναθηναϊκός: Στο χέρι του Βιγιαφάνιες το deal με Αλάνιασπορ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η υπόθεση Βιγιαφάνιες για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός έχει πρόταση-μαμούθ από την Αλάνιασπορ που του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με 750.000 ευρώ το χρόνο και πλέον όλα δείχνουν ότι το μπαλάκι της διαπραγμάτευσης περνά στον παίκτη.

Κι αυτό διότι στη νέα επαφή που έγινε με τους Τούρκους έγινε ξεκάθαρο ότι η Αλάνιασπορ δεν ανεβαίνει πάνω από τα 800.000 ευρώ τα οποία προσφέρει στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον ατζέντη του και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των «πράσινων» όπου στο τραπέζι έπεσε η εναλλακτική πρόταση από πλευράς της τουρκικής ομάδας να τα βρουν ο Παναθηναϊκός με τον Αργεντινό εάν θέλουν να ανέβει η προσφορά.

Πως θα γίνει αυτό; Να δεχθεί ο παίκτης να πάρει λιγότερα χρήματα από το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Τούρκοι και το ποσό που θα αφαιρεθεί να προστεθεί στην πρόταση η οποία έχει κατατεθεί στον Παναθηναϊκό με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Θυμίζουμε ότι στον Παναθηναϊκό αξιώνουν περίπου 1 με 1,1 εκατ. ευρώ και ολα δείχνουν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος με τις δύο πλευρές να βγαίνουν κερδισμένες.

Τα πάντα, ωστόσο, είναι στο χέρι του Βιγιαφάνιες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου