Η ΜΑΛΙΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΚΙ Η ΛΕΓΚΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Επιμένει η Μαλίν και φτάνει στις 500.000 ευρώ με τον Κουλιμπαλί να έχει την τελευταία κουβέντα. Και η Λέγκια δείχνει ενδιαφέρον. 

Η Μαλίν επιμένει, θέλει κι η Λέγκια τον Κουλιμπαλί

Η Μαλίν είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι έχει ενδιαφερθεί για τον Κουλιμπαλί , αλλά η αρχική πρόταση , που έκανε στους «πράσινους» ήταν πολύ μικρή και για τον παίκτη, αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Δεν ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι χθες η Βέλγικη ομάδα ενημέρωσε προφορικά τον Παναθηναϊκό, ότι είναι διατεθειμένη να φθάσει την προσφορά της στις 500.000 ευρώ, ποσό, που καλύπτει τους «πράσινους».

Αν αυτό γίνει σήμερα, τότε ο Κουλιμπαλί θα έχει τον τελευταίο λόγο. Εξαρτάται από τον ίδιο αν θέλει να πάει σε αυτή την ομάδα να παίξει και αν η Μαλίν δώσει τα χρήματα, που θέλει ο παίκτης. Όλα δείχνουν, ότι αυτές τις ημέρες θα έχουμε εξέλιξη στο θέμα Κουλιμπαλί , αφού έτσι και αλλιώς οι μεταγραφές τελειώνουν σε 10 ημέρες, άρα δεν υπάρχουν περιθώρια. Από την Πολωνία υπήρχαν πληροφορίες χθες, ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Λέγκια και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει .

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου