ΤΣΙΩΛΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Σάκης Τσιώλης, αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο ματς της Λεωφόρου.

Τσιώλης: «Δύσκολο απόγευμα για εμάς»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για την Κέρκυρα. Εγώ σαν προπονητής πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν έχεις καλή αμυντική συμπεριφορά. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια, κίνηση και σε καμία στιγμή στο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε τη μπάλα στα πόδια μας ώστε να βγούμε στην επίθεση».

Αναφορικά με τον αγώνα, συμπλήρωσε: «Δεχθήκαμε και ένα γρήγορο γκολ το οποίο δημιούργησε άγχος, πρόβλημα και νευρικότητα στην ομάδα. Είμαστε αδικαιολόγητοι για τον ανασταλτικό τομέα. Είναι από τις χειρότερες στιγμές που έχω βιώσει. Προπονητής είμαι εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη. Μπορεί να φταίει το σύστημα, η τακτική αλλά αν δεν κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες, δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, σχολίασε πως: «Πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Το επιβάλλουν οι συνθήκες και ο χρόνος. Να φύγει από πάνω μας, να δουλέψουμε καλύτερα, έτσι όπως πρέπει. Δεν είναι αυτή η εικόνα της Κέρκυρας. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε πράγματα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά που έχει πλέον πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Ιουλίου