ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού από το 4-0, όμως, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να έχει συνέχεια…

Ουζουνίδης: «Κρινόμαστε σαν Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορείς να πεις πολλά για το σημερινό παιχνίδι, παίξαμε καλά και σωστά και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα αλλά χάρηκα που είχαμε συγκέντρωση και ηρεμία και όταν χάναμε τη μπάλα και φτιάξαμε καλές φάσεις.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Η διαφορά που παρουσιάζουμε στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε δεν φτάνει μόνο να παίζεις με δύναμη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση και να μην σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε κερδίσει εκτός έδρας.

Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την επιτυχία. Έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να είναι πιο ήρεμη η συνέχεια, να δούμε και τις εξελίξεις που θα υπάρχουν και αν μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας».

Είχατε πει πως κάποια στιγμή θα φτάσετε την ομάδα, ακόμα και με τις αποχωρήσεις στο επίπεδο που θέλετε; 

«Δεν είναι εύκολο. Αν αλλάζεις συνέχεια ομάδα, παίκτες καθώς μένουν δυο εβδομάδες ακόμα και περιμένουμε ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και αν θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Αυτοί που θα μείνουν θα δίνουν ότι καλύτερο μπορούν. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά».

Το 4-3-3 με δεδομένη την έλλειψη φορ θα ο συνεχίσει να είναι το σύστημα της ομάδας στα επόμενα ματς;

«Νομίζω ότι όλοι δουλέψαμε καλά στο γήπεδο. Αν θα μείνουμε έτσι θα συνεχίσουμε έτσι. Αν πάρουμε κάποιους παίκτες άλλους θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το σημαντικό είναι πως δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα. Ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι».

Η εικόνα της άδειας Λεωφόρου είναι σίγουρα αποκαρδιωτική αλλά μήπως δεν φορτώνει τους παίκτες με άγχος; 

«Δεν νομίζω ίσα ίσα. Όταν έχει κόσμο είναι ακόμα καλύτερα. Ο κόσμος είναι λογικό να απομακρύνεται. Όταν κάποιος έχει προβλήματα είσαι κοντά του στην αρχή, στη συνέχεια απομακρύνονται κάποιοι. Είχα πει πριν από το παιχνίδι να είναι κοντά μας και αυτό έγινε σήμερα».

Ο Γιόχανσον έκανε σήμερα μια καλή εμφάνιση, όπως είχε κάνει και ο Μουνιέ πριν τραυματιστεί, κάποια παιδιά άργησαν να μπουν αλλά δείχνουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα;

«Ο Ματίας μέχρι στιγμής έχει παίξει αναγκαστικά σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ήταν επιλογή. Τα περισσότερα ματς τα είχε παίξει λόγω απουσίας του Κουλιμπαλί. Υπάρχει και ένα θέμα μαζί του οπότε πρέπει να βάλουμε και τον Ματίας μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε και ο οποίος ήρθε σε άσχημη κατάσταση στην ομάδα. Τα κριτήρια δεν είναι σωστά. Κανείς δεν μένει στα προβλήματα».

Έχετε τονίσει πολλές φορές ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα όρια πτώχευσης, ο κόσμος έχει την εύλογη απορία γιατί η ομάδα να κάνει μεταγραφές πέρα από δανεικούς ποδοσφαιριστές και να επιβαρύνει το ταμείο της; 

«Μα για αυτό δεν έχουμε πάρει ακόμα παίκτες. Είμαστε Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείχνουμε κάτι στο γήπεδο. Είμαστε σε επικοινωνία με τον οικονομικό διευθυντή για να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Να γλιτώσουμε κάποια χρήματα, να πάρουμε κάποια χρήματα και εν συνεχεία αν μπορέσουμε να πάρουμε παίκτες που τα συμβόλαια τους δεν θα είναι υψηλά. Τα προβλήματα υπάρχουν αλλά μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που δεν είναι μια μικρή ομάδα και η κριτική που γίνεται είναι για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός παίζει κάθε Κυριακή».

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Διαμαντόπουλος είχε μια-δυο επαφές με τον κ. Αλαφούζο, εσείς έχετε βρεθεί; 

«Μια φορά-δυο. Το θέμα είναι τι γίνεται και τι αποτέλεσμα υπάρχει απ' αυτές τις επαφές. Όσο για εμένα τα έχουμε πει αυτά δεν υπάρχει και λόγος».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου