«ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΙ Ο Κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΛΟΙΑ ΑΞΙΑΣ 326 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ»

Ξέσπασε κατά του Γιάννη Αλαφούζου ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης του Γερμανού.

«Έχουμε γίνει επαίτες κι ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ»

Όπως αναφέρει η «Live Sport» οι τόνοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να έρθει η έκρηξη του νομικού εκπροσώπου του Βέμερ, ο οποίος είπε:  «Έχουμε γίνει επαίτες και παρακαλάμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον Παναθηναϊκό. Μας ζητάνε να βάλουμε εμείς πλάτη και την ίδια ώρα ο κ. Αλαφούζος αγοράζει πλοία αξίας 326 εκατ. ευρώ. Ας πάει στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, πρέπει όμως να πληρώσει, γιατί υπάρχουν αποφάσεις που επιδικάζουν ποσά σε ποδοσφαιριστές. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για τον Βέμερ; Τον είχε εκτός ομάδας και τον έστελνε να προπονείται μόνος του το πρωί. Και από τότε που έφυγε, δεν του έχει δώσει ένα ευρώ, αν και έχουμε δικαιωθεί στα αθλητικά δικαστήρια».

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αλκιβιάδης Παπαντωνίου απάντησε στα παραπάνω, λέγοντας: «Σχεδόν 15 μήνες συζητούσαμε με τον Βέμερ για να βρούμε μία λύση και σε αυτό το διάστημα, χωρίς να αγωνίζεται, εισέπραξε 400.000 ευρώ. Και τον τελευταίο χρόνο "κάθισε" πάνω στο συμβόλαιο και δεν έφευγε. Και εμείς θέλουμε να τον πληρώσουμε, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλές δόσεις».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου