ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο αγώνας στη Λιβαδειά δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει…

Κωνσταντίνου: «Δεν έπρεπε να αρχίσει ο αγώνας»

Τα όσα τραγελαφικά είδαμε στη Λιβαδειά κλήθηκε να σχολιάσει, μετά την οριστική διακοπή του αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι δεν έπρεπε να αρχίσει καν και αυτό είπε κι ο ίδιος στον διαιτητή στη διάρκεια των διαβουλεύσεων.

«Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και για τον κίνδυνο που υπήρχε για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών», είπε αρχικά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαμε μια ενημέρωση πέντε λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι ότι στα σημεία που πήγε ο διαιτητής η μπάλα κυλούσε. Είπε πως θα το αρχίσει, είδε πως η βροχή συνεχιζόταν, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να το σταματήσει. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο την ίδια ώρα».

Όσο για το τι είπε στον διαιτητή, ανέφερε: «Εγώ του είπα πως κατά την άποψη τη δική μου, και σαν ποδοσφαιριστής που υπήρξαν, ότι μπορεί στο κέντρο να κυλάει η μπάλα αλλά στα πλάγια και στις δυο εστίες είναι πολύ επικίνδυνο και δεν μπορεί να ξεκινήσει. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο την ίδια ώρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Τάκη Λουκανίδη, λέγοντας: «Ήταν τιμή για εμένα που ήμουν συμπαίκτης με τον Τάκη Λουκανίδη. Από το 1963 που πήγα στον Παναθηναϊκό και ήμουν συμπαίκτης με τον Τάκη, ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Η απώλειά του ήταν σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Εμείς σαν Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχουμε τον Τάκη Λουκανίδη σαν υπόδειγμα και να λέμε στα παιδιά στις ακαδημίες μας πόσο μεγάλος υπήρξε και τι πρόσφερε στον Σύλλογο.

Ξεκίνησε σαν τερματοφύλακας, αλλά ήταν τόσο μεγάλο το ταλέντο του που στη Δόξα Δράμας τον έβαλαν σε όλες τις θέσεις που είχαν ανάγκη. Αυτό έγινε και στον Παναθηναϊκό, έπαιξε σε όλες τις θέσεις, επιθετικός, χαφ, αμυντικός. Στον Παναθηναϊκό υπήρξαν πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές αλλά σαν τον Τάκη τον Λουκανίδη, όχι».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 23 Απριλίου