ΡΕΙΣ: «ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Νούνο Ρέις μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ενώ αποθέωσε τον Κάρλος Ζέκα.

Ρέις: «Δεν πηγαίνουν τόσο καλά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό»

Ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική έκδοση του «transfermarkt» και τόνισε για την παρουσία του στην Ελλάδα...

«Αυτή η εμπειρία ξεκίνησε καλά επειδή έπαιζα αρκετά παιχνίδια και στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά φέτος δεν πηγαίνουν τόσο καλά τα πράγματα, δεν μου έδωσαν τόσες πολλές ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία μου κι ως εκ τούτου είμαι ανοικτός σε κάθε προοπτική που μπορεί να βελτιώσει την καριέρα μου, γιατί δεν μου αρέσει να μην αγωνίζομαι». 

Για το ελπίζει ακόμα ότι θα κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Εμείς οι παίκτες πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε τίτλους και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς των ομάδων που βρισκόμαστε. Θέλω να κάνω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό και, αν είναι δυνατόν, να τον βοηθήσω να φτάσει σε τίτλους. Αλλά ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ, αλλά κάπου αλλού μπορώ να διεκδικήσω τίτλους για την καριέρα μου». 

Για τον συμπαίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στην καριέρα του, ανέφερε: «Για μένα ήταν ο πρώην αρχηγός μου στον Παναθηναϊκό, ο Ζέκα, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έδινε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ ταπεινός, που δούλευε κάθε μέρα και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι είχε αυτόν τον ρόλο στον σύλλογο. Χωρίς αμφιβολία ήταν ο παίκτης που με εντυπωσίασε περισσότερο στο γήπεδο, αλλά κι εκτός των τεσσάρων γραμμών».   

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Απριλίου