ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΑ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κυρώσεις ούτε από την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη καθώς μετά από αυτή του Ράσμους Τελάντερ, αναβλήθηκε κι αυτή.

Παναθηναϊκός: Δεύτερη ανάσα, αναβολή και με Ταυλαρίδη!

Μετά την υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, ήταν προγραμματισμένη κι η εκδίκαση της υπόθεσης του Στάθη Ταυλαρίδη για τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος αμυντικός διεκδικεί τις 97.000 ευρώ που το οφείλει το «τριφύλλι» και ζητούσε την άμεση καταβολή τους, σε διαφορετική περίπτωση αιτήθηκε την επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών στους «πράσινους».

Η υπόθεση, όμως, δεν εκδικάστηκε την Πέμπτη (11/1), «λόγω πρωτοείσακτης απόφασης» όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης του Στάθη Ταυλαρίδη, είναι επίσης στις 24 Ιανουαρίου, όπως και αυτή του Τελάντερ. Η πλευρά του Ταυλαρίδη πάντως, δια του δικηγόρου Πάρη Ατλαμάζογλου, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του Έλληνα αμυντικού ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και μεταξύ άλλων έλεγε «δεν θα πληρωθούμε ποτέ. Στο τέλος θα πέσει ο Παναθηναϊκός στη Γ' Εθνική και δεν θα πάρουμε τα χρήματά μας»...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου