ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ (ΑΥΤΟΝ) ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΟΥΚΟΦ (VIDEOS)

Δείτε γιατί ο Αντρέι Πανιούκοφ είναι η περίπτωση που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για την επίθεσή του.

Ιδανικός για (αυτόν) τον Παναθηναϊκό είναι ο Πανιούκοφ (videos)

Σύμφωνα με την «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στην τελική ευθεία τις διαπραγματεύσεις με τη Ζενίτ έτσι ώστε να πάρει με τη μορφή δανεισμού τον Αντρέι Πανιούκοφ. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της Πέμπτης (11/01), όταν και θα γίνουν οι καθοριστικές επαφές έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί αν ο ποδοσφαιριστής θα έρθει τελικά στην Ελλάδα και θα βάλει τα πράσινα.

Στην παρούσα φάση, με τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και την ανύπαρκτη οικονομική δυνατότητα της ομάδας, το «deal» που πάει να κάνει το «τριφύλλι» είναι εξαιρετικό. Θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που δείχνει να έχει το εύκολο γκολ, δεν θα πληρώσει το παραμικρό αφού η Ζενίτ θα καλύψει το συμβόλαιό του ενώ παράλληλα ο Πανιούκοφ δείχνει να έχει τη σωστή νοοτροπία και τη φιλοσοφία που απαιτείται για να μπει σε μια κατάσταση σαν αυτή που βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προτίμησε να πάει να παίξει στη Λιθουανία παίρνοντας μισθό 1.000 ευρώ τον μήνα, αφήνοντας τα εκατομμύρια των ρωσικών ομάδων. «Εκεί που μεγάλωσα έμαθα να λέω την αλήθεια, έμαθα να μην έχω μυστικά. Ποτέ δε θα πω ένα ποσό που θα προκαλέσει, αλλά, ναι, στην ομάδα μου παίρνω 1.000 ευρώ τον μήνα», είπε όταν είχε πάει να παίξει στην Ατλάντας, ενώ είχε προσθέσει πως: «Έβγαλα λεφτά στην Ντιναμό. Στη Λιθουανία ζεις άνετα με 400 ευρώ το μήνα. Ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοί μου αρνούνται να έρθουν να παίξουν για τόσα λεφτά, αλλά η γνώμη μου είναι ότι είναι βλάκες. Παίζω για να βάζω γκολ, όχι για να γεμίζω τον λογαριασμό μου».

Αυτό, λοιπόν, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει πρώτα από όλα για να βοηθήσει την ομάδα, και τον εαυτό του, και σε δεύτερη μοίρα θα έχει βάλει τα χρήματα. Το «πακέτο» του Πανιούκοφ, συνεπώς είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο που θα μπορούσε να βρει το «τριφύλλι» με βάση τα δεδομένα του…

Δείτε τον Πανιούκοφ εν δράσει, στα βίντεο στο gallery του Leoforos.gr

VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 23 Απριλίου