«ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μίλησε για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού εκφράζοντας την άποψη πως το «τριφύλλι» θα βρει τον δρόμο του.

«Θα βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός»

 «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με κάποια ομάδα, απλά τώρα ίσως έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο, το ίδιο είχε συμβεί με την ΑΕΚ και άλλες ομάδες έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση, ο Ηρακλής που την θεωρώ μεγάλη ομάδα έχει υποβιβαστεί τρεις φορές για μη αγωνιστικούς λόγους, ο Αρης είχε αντίστοιχα προβλήματα…», είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σαν φίλαθλος να σας πω μία άποψη και όχι με την θεσμική μου ιδιότητα το έχω απομυθοποιήσει λίγο μέσα μου, όλες οι ομάδες μπορούν να έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Σίγουρα όμως μια ομάδα με την ιστορικότητα του Παναθηναϊκού είναι βέβαιο ότι θα βρει τον δρόμο της, οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΠΑΟ θα πρέπει να δουν πως τα μπουν στην ομάδα με χρήματα, χωρίς χρήματα στο επαγγελματικό δεν γίνεται... Δεν θα ήθελα να εμπλακώ στα εσωτερικά της ομάδας, έχει περάσει από πολλά στάδια υπήρχε και το στάδιο της πολυμετοχικότητας, υπήρχαν πολλοί ιδιοκτήτες για ένα διάστημα, ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρουν τη λύση αυτή τη στιγμή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου