ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Ποιες είναι οι δυο ομάδες που παρακολουθούν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού…

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τους Γερμανούς και τον Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που υπάρξει πώλησή του. Στο «τριφύλλι» υπολογίζουν πως πιθανή πώληση του αρχηγού σε ευρωπαϊκή ομάδα, είναι ικανή να φέρει ως και 3 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Τον διεθνή Έλληνα άσο, παρακολουθούν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες με δυο γερμανικές να τον έχουν στη λίστα τους εδώ και αρκετό καιρό. Δεν πρόκειται, πάντως, για τη Λειψία που είχε γραφτεί πως ενδιαφέρεται έντονα για τον Κουρμπέλη, αλλά για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη Στουτγκάρδη!

Καμία από τις δυο, ωστόσο, δεν έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για να συζητήσει ή να ρωτήσει τα δεδομένα για πιθανή μεταγραφή του Κουρμπέλη. Αμφότερες είναι ακόμα στο επίπεδο του σκάουτινγκ για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, συλλέγοντας στοιχεία για τον παίκτη και παρακολουθώντας αρκετούς αγώνες του με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι εκεί, όμως, και τίποτα παραπάνω.

Το επόμενο βήμα, είναι να έρθουν στην Ελλάδα άνθρωποι και των δυο, έτσι ώστε να τον δουν κι από κοντά. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα, σε κάποιο από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, πληροφορίες από τη Γερμανία αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν την πρόθεση να πάρουν τον ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο αλλά να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Το αν θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε ένα «deal» όπως αυτό στην περίπτωση του Βλαχοδήμου, να πάρει δηλαδή χρήματα από τώρα για να δώσει τον παίκτη το καλοκαίρι (off season πώληση όπως λέγεται) και να πάρει μια βαθιά ανάσα, είναι κάτι που θα τεθεί προς συζήτηση αν κάποια από τις δυο γερμανικές ομάδες ή οποιαδήποτε άλλη, επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Κουρμπέλη και προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάτι επίσημο πέρα από την παρακολούθηση του ποδοσφαιριστή από την Άιντραχτ και τη Στουτγκάρδ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου