ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΦΩΤΙΕΣ» ΜΕ ΧΟΥΛΤ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ!

Διαβάστε το σενάριο που κυκλοφορεί στη Σουηδία για τον Νίκλας Χουλτ και τον κίνδυνο για τον Παναθηναϊκό…

Παναθηναϊκός: «Φωτιές» με Χουλτ βάζουν οι Σουηδοί!

Ο Νίκλας Χουλτ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πουλήσει τον Ιανουάριο για να εξοικονομήσει χρήματα. Το θέμα είναι, αν θα καταφέρει το «Τριφύλλι» να το κάνει αυτό ή αν θα κάνει προσφυγή ο παίκτης για να μείνει ελεύθερος, αφού αυτό το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Το νέο «επεισόδιο» στο… σίριαλ, είναι πως δημοσιεύματα από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ελληνική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον παίκτη! Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του Χουλτ γράφουν πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον παίκτη από το «τριφύλλι», ενώ υποστηρίζουν πως τη φετινή σεζόν ο Χουλτ έχει πάρει μόλις 17.500 ευρώ από το «τριφύλλι».

Την ίδια ώρα, πάντως, δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφέρουν πως στον ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρονται και τόσο για τον Χουλτ, επειδή έχουν… ξενερώσει με την πρόθεσή του να μην κάνει προσφυγή! Συνεπώς, δεν προτίθεται να πληρώσει τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ για να πάρει τον παίκτη, αν αυτό ισχύει. Το σίγουρο είναι πως το θέμα του Σουηδού είναι αρκετά περίπλοκο και θα απασχολήσει αρκετά μετά τα Χριστούγεννα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου