ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΥΔΗ!

Ο μικρός Σαββίδης, ο γιος του Ιβάν για άλλη μία φορά είχε απαράδεκτη συμπεριφορά στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας. 

Επίθεση Γιώργου Σαββίδη στον Διούδη!

Πέρυσι είχε κάνει επίθεση στον τεράστιο Δημήτρη Σαραβάκο, όταν τόλμησε και τον έπιασε στο στόμα του. Φέτος έκανε το ίδιο με τον Σωκράτη Διούδη. Τον περίμενε στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια των ομάδων και του έκανε χυδαία υβριστική επίθεση, φωνάζοντας και στα ελληνικά και στα αγγλικά. Μάλιστα αρχικά του φώναξε στα ελληνικά «να πέσετε στην Γ’ Εθνική» κάτι που έκανε έξαλλο τον Διούδη.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε αρχικά από την χυδαία επίθεση του Γιώργου Σαββίδη, του απάντησε στη συνέχεια και αμέσως έσπευσαν άνθρωποι της προσωπικής ασφάλειας του Σαββίδη, που «έσπρωξαν» τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Διούδη προς τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, για να μην υπάρξει συνέχεια. Στον Παναθηναϊκό δεν είχαν κανένα παράπονο από την φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά για άλλη μία φορά είδαν τον Γιώργο Σαββίδη να συμπεριφέρεται σαν χούλιγκαν στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου