ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!

Ο εκπρόσωπος του Αντρές Τσάβες τον πιέζει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Πέμπτης σε νέο ραντεβού παρουσία  του παίκτη ξεκαθαρίζει το θέμα.

Παναθηναϊκός: Πιέζουν τον Τσάβες να γυρίσει!

Όλα τα έχει ο Παναθηναϊκός, να ασχολείται και με τα… τερτίπια του Τσάβες του έλειπε τώρα που… καίγεται το σύμπαν στους «πράσινους». Στο ραντεβού που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και όχι ο ίδιος ο Αντρές Τσάβες, ήταν αυτός που μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αυτό που προέκυψε από το ραντεβού, είναι πως ο μάνατζερ του Τσάβες τον πιέζει να γυρίσει στην Αθήνα και το «τριφύλλι».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού φορ ξεκαθάρισε πως είναι κάθετα αντίθετος με την ενέργεια του ποδοσφαιριστή να σηκωθεί και να φύγει χωρίς άδεια, τόνισε πως θεωρεί καλύτερο για τον Τσάβες να γυρίσει στον Παναθηναϊκό και για αυτό πιέζει κι ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση. Το ραντεβού των δυο πλευρών, ανανεώθηκε για αργά το βράδυ της Πέμπτης, με τον Τσάβες να δίνει κι αυτός το «παρών» αυτή τη φορά για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα… 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Μαρτίου