ΧΟΥΛΤ: «ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Ο Νίκλας Χουλτ υποστήριξε πως δεν έχει την πρόθεση να κάνει προσφυγή και πως αν πρέπει να φύγει από τον Παναθηναϊκό θα προτιμούσε αυτό να γίνει με πώληση για να πάρει χρήματα το κλαμπ.

Χουλτ: «Ξέρω την κατάσταση, να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Σε δηλώσεις που έκανε ο 27χρονος αμυντικός επιβεβαίωσε πως δεν έχει την πρόθεση να κινηθεί νομικά σε βάρος του «τριφυλλιού». Μάλιστα, ο Χουλτ επανέλαβε πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία άλλη ομάδα, παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα ειδικά για ελληνικά κλαμπ, ενώ τόνισε πως αν είναι να φύγει από τον Παναθηναϊκό – κάτι που δεν επιθυμεί – τότε θα προτιμούσε αυτό να γίνει με τη μορφή πώλησης έτσι ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ:

-Ήταν η πρώτη ήττα μέσα στο 2017, τι πήγε στραβά για τον Παναθηναϊκό;

«Σήμερα παίξαμε πολύ άσχημα πιστεύω. Δεν ξέρω, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έγινε».

-Θεωρείς πως οι πολλές απουσίες βασικών παικτών, σας επηρέασαν;

«Δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο, πιστεύω πως όσοι έπαιξαν έπρεπε να τα πάνε καλύτερα. Κανείς δεν έφτασε στο 100% σήμερα, προσπαθήσαμε αλλά… δεν ήμασταν εκεί».

-Είναι άβολο να σε ρωτάμε διαρκώς, αλλά τι γίνεται με τη δική σου περίπτωση;

«Ξέρουμε τα προβλήματα, τα γνωρίζουμε από την αρχή της χρονιάς. Τίποτα δεν άλλαξε, όλη αυτή η κουβέντα πως κάθε μέρα υπογράφω για άλλη ομάδα δεν έχει νόημα. Είμαι στον Παναθηναϊκό, είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και αυτό είναι που έχω να πω. Δεν έχω υπογράψει με καμία άλλη ομάδα».

-‘Αρα είσαι και εσύ διατεθειμένος να εναρμονιστείς με την απόφαση των συμπαικτών σου να λάβετε μικρότερο ποσοστό από τη δόση που σας οφείλεται;

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο για το κλαμπ, δεν είναι εύκολο για τους παίκτες, για τις οικογένειές τους. Δεν είναι εύκολο για το σταφ γύρω από την ομάδα, για κανέναν που δουλεύει στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ – πολύ δύσκολες οι στιγμές. Δεν αφορά μόνο τους παίκτες, και το σταφ έχει μεγάλα προβλήματα. Σίγουρα μας επηρεάζει σε έναν βαθμό. Είναι δύσκολο για όλους να πηγαίνουν με χαμόγελο στην προπόνηση όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα. Μπορεί όλο αυτό να μας κάνει να χάσουμε ένα 5% ή ένα 10% της δύναμής μας. Σε αυτό το πρωτάθλημα, το χρειάζεσαι αυτό το 5 ή 10% για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια».

-Αυτό σημαίνει πως δεν θέλεις να φύγεις από τον Παναθηναϊκό;

«Μου αρέσει πολύ εδώ, θέλω να είμαι εδώ. Για αυτό υπέγραψα νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Έχω ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να συνεχίσω. Ξέρω την κατάσταση, ξέρω πως η ομάδα θα χρειαστεί χρήματα τον Ιανουάριο και ίσως να είμαι ένας από αυτούς που θα πουλήσει το κλαμπ».

-Αν έπρεπε να φύγεις, θα προτιμούσες να το κάνεις δηλαδή με μεταγραφή για να πάρει και ο Παναθηναϊκός χρήματα;

«Αυτό θα είναι το καλύτερο, αλλά όπως είπα δεν θέλω να φύγω. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν θα έπρεπε να φύγω, ελπίζω να γίνει έτσι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου