Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ

Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους ανθρώπους για πολύ καιρό ή πολλούς ανθρώπους για λίγο. Εκτός αν είσαι ο Αντρέα Στραματσόνι.

 

Ο μεγαλύτερος επαγγελματίας Παπατζής του κόσμου όλου

Τον «αγαπήσαμε» στην Ελλάδα, όταν κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Με μόνιμο duckface στην όψη, με βλέμμα απόγνωσης, με αλλαγές που πάντα ανακάτευαν την ομάδα αντί να τη βοηθούν, με γιλεκάκι σε Αυγουστιάτικο φιλικό εν μέσω καύσωνα. Γιατί αυτός ήταν πάντα ο Αντρέα Στραματσόνι: ένας τεράστιος παπατζής, ένας άνθρωπος που με κάποιον τρόπο κατάφερνε να ξεγελάει τους πάντες με χαρακτηριστική ευκολία και να τους «ψήνει» ότι μαζί θα κάνουν μεγάλα πράγματα.

Ο πρώτος που παραμύθιασε, ήταν ο Μάσιμο Μοράτι – ο άνθρωπος που έχει παραμυθιάσει βέβαια η μισή ποδοσφαιρική υφήλιος: 25 Μαρτίου 2012, απολύεται ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Μοράτι κοιτάζει δεξιά, κοιτάζει αριστερά και το βλέμμα του πέφτει πάνω στον προπονητή της Ομάδας Νέων της Ίντερ: τον προβιβάζει στην πρώτη ομάδα, ως το τέλος της σεζόν. Πρώτο λάθος… Η ομάδα τερματίζει έκτη, βγαίνει στο Europa και ο Μοράτι προσφέρει στο «Στράμα» τριετές συμβόλαιο. Δεύτερο λάθος…

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου