ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο ΧΟΥΛΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ…

Ο Νίκλας Χουλτ έλεγε πως δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν και είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, δείχνοντας διάθεση να βάλει πλάτη, όμως, τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το τι θα κάνει τελικά στο θέμα της προσφυγής αφού τον πιέζει ο εκπρόσωπός του.

Παναθηναϊκός: Ο Χουλτ θέλει να μείνει, αλλά…

Μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού, ο Χουλτ έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν έχει την πρόθεση να κάνει προσφυγή. Ο Χουλτ έλεγε πως σε καμία περίπτωση δεν έχει συμφωνήσει με καμία άλλη ομάδα. Μάλιστα, σχολίαζε πως αν εν τέλει το μέλλον του τον θέλει μακριά από το «τριφύλλι» τον Ιανουάριο, τότε θα προτιμούσε αυτό να συμβεί με μια πώληση η οποία θα φέρει και χρήματα στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ και όχι να φύγει ως ελεύθερος, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Βέβαια, θα πρέπει αυτό να συμφωνηθεί και επίσημα με τον Παναθηναϊκό γιατί όπως αναφέραμε, ο ατζέντης του παίκτη έχει διαφορετική άποψη και εξαρχής πιέζει τον Χουλτ για να κάνει προσφυγή. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, από την πλευρά του διαψεύδει τα σενάρια για συμφωνία με άλλη ομάδα και δείχνει διάθεση να βάλει… πλάτη όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου