ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που έγινε το Σάββατο στο κλειστό της Λεωφόρου, αποφασίστηκε πότε θα γίνουν εκλογές για να την ανάδειξη της νέας διοίκησης του σωματείου.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Εκλογές στις 22 Δεκεμβρίου

. Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, και ο απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Βλάχος όπως και περίπου 100 τακτικά μέλη. Στη διάρκεια της ΓΣ, που ήταν επαναληπτική και δεν χρειαζόταν απαρτία, διαβάστηκαν έκθεση πεπραγμένων και διαχειριστικός απολογισμός, ενώ υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις από τους παραβρισκόμενους όπως και κριτική προς την απερχόμενη διοίκηση.

Την περισσότερη πίεση δέχθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να… τραβήξει τα καλώδια από την ΠΑΕ. «Αυτά τα ξέρει μόνο ο ίδιος», ήταν μια από τις απαντήσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου ενώ όταν του ζητήθηκε να αποσπάσει εκείνος τις απαντήσεις από τον Αλαφούζο, ανάφερε «Δεν τον βρίσκω ούτε εγώ στο τηλέφωνο». Όσο για το γεγονός ότι ο εξαφανισμένος μεγαλομέτοχος ουσιαστικά τον τοποθέτησε στην προεδρία της ΠΑΕ, ο άλλοτε πορτιέρο του Παναθηναϊκού απάντησε «δεν με έβαλε ο Αλαφούζος εδώ, ήρθα για να βοηθήσω».

Εν τέλει, αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι εκλογές την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, με όσους έχουν δικαίωμα ψήφου να μπορούν να το ασκήσουν τόσο ηλεκτρονικά όσο και με φυσική παρουσία. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου