ΑΛΤΜΑΝ: «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ»

Ο Όμρι Άλτμαν υποστήριξε πως το να παίζει στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Ουζουνίδη, τον γεμίζει ικανοποίηση.

Άλτμαν: «Χαρούμενος να παίζω για τον Ουζουνίδη»

 «Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τον έχω προπονητή. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ έχει συμβάλλει στο να αναπτύξω τον τρόπο του παιχνιδιού μου. Είναι σωστός και ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στο να έχουμε συγκέντρωση και να σκεφτόμαστε μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι υπό την καθοδήγησή του», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova.

Αναφορικά με την κουβέντα που έγινε στο Κορωπί την Πέμπτη, είπε: «Μιλήσαμε για τα οικονομικά, τα κανονίσαμε και είμαστε όλοι εντάξει. Δεν είμαι εδώ για να πω για αυτά τα θέματα, τελείωσε αυτό, εδώ είμαι να μιλήσω για ποδόσφαιρο».

Για την αποβολή με τη Λάρισα, απάντησε: «Λυπάμαι για εκείνο το περιστατικό, έμεινα τρεις αγώνες έξω αλλά δεν με πήγε πίσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τιμ της ομάδας που δούλεψε με τη φυσική μου κατάσταση. Με βοήθησε να γυρίσω πιο δυνατός, πήρα το μάθημά μου από εκείνη την κόκκινη κάρτα και είμαι εδώ για τις επόμενες υποχρεώσεις μας που είναι πολύ σημαντικές».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, σχολίασε: «Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, όμως παίζουμε στο γήπεδο μας. Ελπίζω να έρθουν αρκετοί φίλαθλοι να μας υποστηρίξουν. Εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη νίκη».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει περισσότερο να παίζω πίσω από τον επιθετικό, αλλά χαίρομαι για το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να παίξω σε όλες τις θέσεις. Πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπου και να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου».

Για το πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Δεν έχω μια καλή εξήγηση για αυτό. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό σε ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως θα πρέπει να παίζουμε το ίδιο καλά με τη Λεωφόρο και στα εκτός. Ελπίζω μια εκτός έδρας νίκη να μας οδηγήσει σε αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου