Ο ΠΟΥΚΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Ο Τεέμου Πούκι, θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό κι έκανε μια δήλωση που… θα συζητηθεί!

Ο Πούκι μίλησε για… Παναθηναϊκό!

Το καλοκαίρι η πιθανή απόκτηση του Τεέμου Πούκι από τον Παναθηναϊκό, μετατράπηκε σε σίριαλ. Τελικά το «τριφύλλι» δεν τα βρήκε με την Μπρόντμπι και πήρε τον Αντρές Τσάβες για αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ. Ο Φινλανδός, όμως, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συνέλθει και να καταφέρει να σκοράρει ξανά με την ομάδα της Δανίας, με τη συζήτηση που «σηκώθηκε» γύρω από το όνομά του να αφορά το πόσο τον επηρέασε η μη μεταγραφή του στους «πράσινους».

«Λοιπόν, όντως με επηρέασε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Δεν είναι επειδή είχα αποφασίσει να αφήσω τη Μπρόντμπι, αλλά κατά κάποιο τρόπο είχε… πειράξει το κεφάλι μου και με είχε κάνει να αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει όταν σκέφτεσαι τέτοια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Πούκι για το αν τον επηρέασε η ιστορία με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε:

«Γράφτηκαν πάρα πολλά. Δεν κοιτάζω συνήθως αυτά που γράφουν, αλλά σίγουρα είναι σκληρό. Κάθε εβδομάδα υπήρχε κάποιος που τα έβαζε μαζί μου, που θα με ρωτούσε για αυτό. Έτσι με επηρέασε και στο παιχνίδι μου, αλλά ευτυχώς τώρα όλο αυτό μοιάζει πολύ μακρινό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου