«ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ» (PHOTOS)

Μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για το οικονομικό «κραχ» στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εκφράσει τη θλίψη του…

«Με στενοχωρεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό» (photos)

Επί των ημερών του έγιναν απίστευτες σπατάλες, ειδικότερα σε ό,τι είχε να κάνει με τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα επιβαρύνθηκε με δυσβάσταχτα συμβόλαια τα οποία στη συνέχεια «έσπασαν» με το… αζημίωτο, κάτι που ο ίδιος τουλάχιστον αναγνώρισε σε δηλώσεις του στην πατρίδα του.

Μιλάμε, φυσικά, για τον Αντρέα Στραματσόνι ο οποίος δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport» πως έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ από την κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό! «Με στενοχωρεί πάρα πολύ ότι ένας τόσο επιτυχημένος σύλλογος σε παγκόσμιο επίπεδο περνάει μία τέτοια περίοδο όπου είναι μακριά από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, είναι εκτός Ευρώπης και αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο να χρεοκοπήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω καλά τις οικονομικές διαστάσεις της κρίσης του επειδή όλα ξεκίνησαν με μένα προπονητή ακριβώς έναν χρόνο πριν, αφού είχαμε βρεθεί στην κορυφή και επιστρέψαμε στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και όλα τελείωσαν εξαιτίας της έναρξης αυτών των προβλημάτων».

Επίσης, σχολίασε: «Ούτε οι πωλήσεις των εξαιρετικών Ζέκα και Μπεργκ δεν στάθηκαν αρκετές. Παραμένω δεμένος με πολλά άτομα που έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω στο τέλος αυτής της σεζόν όλα να διευθετηθούν προς το καλύτερο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου