ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΟΛΕΔΟ! (PHOTOS)

Σε καλό κλίμα το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Μολέδο – Διαβάστε τι αποφασίστηκε για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στους «πράσινους»…

Παναθηναϊκός: Τι ειπώθηκε στο ραντεβού με Μολέδο! (photos)

Ένα από τα ζητήματα που «καίνε» στον Παναθηναϊκό, είναι κι αυτό του Ροντρίγκο Μολέδο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου τελειώνει το καλοκαίρι, αρκετές ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν κι από τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα να υπογράψει αλλού ως ελεύθερος. Το καλοκαίρι, πάντως, ο Μολέδο ήταν κοντά στην ανανέωση συμβολαίου, όμως, η απόφαση Αλαφούζου να… τραβήξει τα… καλώδια και να στραγγαλίσει οικονομικά την ΠΑΕ άλλαξε τα δεδομένα.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη, όμως, ήρθαν στην Αθήνα και στο ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Μάλιστα, αποφασίστηκε να περιμένουν οι δυο πλευρές ως τα μέσα του επόμενο μήνα μήπως και υπάρξει κάποια διοικητική εξέλιξη στο «τριφύλλι» και υπάρξει οικονομική «ανάσα», για να μπορέσει να ανανεώσει ο ποδοσφαιριστής με τους «πράσινους». Διότι ο Μολέδο, όπως έγινε σαφές στο ραντεβού σε έναν υγιή οικονομικά Παναθηναϊκό θα ήθελε να μείνει και να συνεχίσει την καριέρα του.

Στην περίπτωση, όμως, που δεν υπάρξει κάποια αλλαγή και το «τριφύλλι» συνεχίζει να είναι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, αυτό που συμφώνησαν οι δυο πλευρές είναι να υπάρξει πώληση του παίκτη τον Ιανουάριο. Ο Μολέδο δεν θα φύγει ως ελεύθερος, αλλά θα προτιμήσει να βοηθήσει μέσω της πώλησής του τον Παναθηναϊκό, όπως αποφασίστηκε στο ραντεβού της Τετάρτης (29/11) που έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου