ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Δεν προκύπτει από πουθενά πως οι Γερμανοί… αγοράζουν τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Εντελώς φιλολογικό το ενδιαφέρον των Γερμανών

Σε οριακή κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός, χρειάζεται άμεσα χρήματα για να μην ξεσπάσει… τσουνάμι προσφυγών και αφαίρεσης βαθμών και είναι φυσιολογικό κάθε σενάριο που αφορά πιθανή εξέλιξη στα διοικητικά και τα οικονομικά του να «πουλάει» και να απασχολεί τους πάντες στο «τριφύλλι».

Την ώρα, λοιπόν, που στον Παναθηναϊκό δεν ξέρουν τι… θα ξημερώσει, όπως πολύ εύστοχα είπε στους παίκτες πριν από μερικά 24ωρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κυκλοφόρησε η είδηση του ενδιαφέροντος από γερμανική εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ. Κάτι που πράγματι έχει γίνει, αλλά είναι σε φιλολογικό ενδιαφέρον για την ώρα.

Αυτό που λένε κι από την «πράσινη» ΠΑΕ, είναι πως δεν προκύπτει από πουθενά το «οι Γερμανοί έρχονται στον Παναθηναϊκό», που κυκλοφόρησε ευρέως μετά την αποκάλυψη της είδησης από αθλητική εφημερίδα. Αυτό που έχει γίνει είναι μια πρώτη συζήτηση και πιθανότατα να ακολουθήσουν κι άλλες, ίσως και κάποιο ραντεβού, για να διευκρινιστεί και τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους οι Γερμανοί για τους «πράσινους». Τίποτα παραπάνω για την ώρα, τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό αναζητούν εναγωνίως χρήματα και είναι ανοικτοί σε κάθε πιθανή και… απίθανη πρόταση. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, οι «πράσινοι» να συζητούν με οποιονδήποτε χτυπά την πόρτα τους για αυτά τα θέμα, αφού είναι σε οριακή κατάσταση και αναζητούν λύση από πάσα κατεύθυνση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου