ΜΕΣΑ ΚΙ Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

Δεν το χάνει ο αρχηγός…

Μέσα κι ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή στον Παναθηναϊκό κι όπως αναμενόταν θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο διεθνής μέσος ξεπέρασε τα προβλήματα, έκανε προπόνηση σε φουλ ένταση και θα παίξει κανονικά στη μεσαία γραμμή με το περιβραχιόνιο του αρχηγού απέναντι στην Ένωση.

Τα καλά νέα για τον Ουζουνίδη είναι πως επιτέλους δεν έχει άλλα προβλήματα να ασχοληθεί, και καταστρώνει με περισσότερη ευκολία τα πλάνα του. Οι μόνοι που έμειναν εκτός προπόνησης την Παρασκευή, ήταν οι τραυματίες Λουτσιάνο και Κότσαρης οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Σε ό,τι έχει να κάνε με το πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων», αυτό αρχικά περιλάμβανε προθέρμανση και συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλαςκαι παιχνίδι με περιορισμούς. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στο Κορωπί, μετά το τέλος της οποίας ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει και την αποστολή για το ματς της Λεωφόρου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου