ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ: REMEMBER REMEMBER THE «FIGHTS» OF NOVEMBER (VIDS)!

Τα 15 μεγάλα ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έχουν διεξαχθεί τον 11ο μήνα του έτους!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Remember remember the «fights» of November (vids)!

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. Η μέρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Σε ένα απ’ τα πολλά ματς των δύο ομάδων που πάντα είναι κάτι ξεχωριστό. Το Αθηναϊκό ντέρμπι όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε. Με τα πάνω και τα κάτω τους οι δύο ομάδες, αλλά πάντα οι μεταξύ τους «μάχες» είναι το… αλατοπίπερο στο ποδόσφαιρό μας.

Το παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαϊδης» θα είναι το 15ο ανάμεσα σε «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους». Όχι συνολικά φυσικά, αλλά το 15ο που διεξάγεται μήνα Νοέμβριο! 7 φορές έχει επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, 3 η ΑΕΚ και 5 αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Αν το περιορίσουμε στα ματς που είχαν γηπεδούχο το «τριφύλλι» (όπως την Κυριακή δηλαδή) οι «πράσινοι» έχουν επικρατήσει 5 φορές, η ΑΕΚ έχει 1 νίκη και 3 ματς έληξαν χωρίς να επικρατήσει κάποιος.

Το αξιοσημείωτο είναι πως απ’ αυτά τα 15 ματς που διεξήχθησαν τον 11ο μήνα του χρόνου (απ’ το 1959-60 όταν και συστάθηκε η Α’ Εθνική μέχρι σήμερα) μία φορά έχουν αναμετρηθεί οι δύο αντίπαλοι την 19η Νοεμβρίου (μέρα που θα παίξουν φέτος). Ήταν το 1961 όταν ο Παναθηναϊκός ήταν και τότε γηπεδούχος και τελικά επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη νίκη για έναν εκ των δύο, μήνα Νοέμβρη.

Όλα τα ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έχουν διεξαχθεί μήνα Νοέμβρη στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου