ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΓΕΜΑΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΚ!

Στην κυκλοφορία από την Πέμπτη τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Γεμάτη Λεωφόρος και με ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από την Πέμπτη τη διάθεση των εισιτηρίων του επερχόμενου αγώνα με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τους «κιτρινόμαυρους» στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο, ξεκινούν από τώρα την πώληση των εισιτηρίων έτσι ώστε να υπάρξει ξανά γεμάτο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνότερες από ότι στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, ξεκινώντας από τα 20 ευρώ, ενώ η διάθεση ως τις 12 Νοεμβρίου θα γίνεται αποκλειστικά για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Η ανακοίνωση:

«Αύριο στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Προτεραιότητα για τους «Συμμάχους», δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτήρια ανά κάρτα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2017-18. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/11 στις 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων που ξεκινά αύριο Πέμπτη 9/11 στις 10:00 π.μ. τόσο μέσω web όσο και από τα εκδοτήρια στο γήπεδο, δίνει προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας  έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια ανά κάρτα. Τονίζεται ότι  η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλους και τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Tη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr αλλά και μέσω box office στη Λεωφόρο.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 9:30 έως 17:30 τις καθημερινές, ενώ το Σ/Κ τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ Τιμή Εισιτηρίου  
13, 14 20 Ευρώ  
6, 7 25 Ευρώ  
1, 5Β, 5Γ, 8, 12 30 Ευρώ  
2, 5Α, 9, 11 50 Ευρώ  
10 80 Ευρώ  
3 120 Ευρώ  

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου