ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΧΟΥΛΤ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρκετές ομάδες… γλυκοκοιτάζουν τον Σουηδό μπακ και στον Παναθηναϊκό… προσέχουν για να έχουν.

Τι θα κάνει με Χουλτ ο Παναθηναϊκός

Ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση και με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι ο Νίκλας Χουλτ. Ένας ποδοσφαιριστής που αν πουληθεί θα μπορέσει να αποφέρει χρηματικό όφελος στο «τριφύλλι». Ήδη υπάρχουν τα σενάρια που θέλουν την Άντερλεχτ, αλλά και τον ΠΑΟΚ από πλευράς ελληνικών ομάδων, να εξετάζουν την περίπτωση του μπακ του «τριφυλλιού».

Ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ομάδες της Super League, που παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και… περιμένουν να αρπάξουν τον οποιονδήποτε, θεωρείται δεδομένο πως δεν θα θελήσουν να πληρώσουν το «τριφύλλι» και θα περιμένουν τυχόν προσφυγή του παίκτη για να τον πάρουν ως ελεύθερο. Αυτό είναι κάτι που ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία να το αποφύγει.

Για αυτό το λόγο, στο «τριφύλλι»… λαμβάνουν τα μέτρα τους για να αποφύγουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις. Συνεπώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να έχουν συνέπεια οικονομική απέναντι στον Χουλτ, έτσι ώστε ο Σουηδός να μην μείνει ελεύθερος και χαθεί χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Άλλωστε, ο Σουηδός μπακ έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τον Παναθηναϊκό και όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει τους «πράσινους»…  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου