ΜΕ ΜΟΛΕΔΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός απ’ την Επιτροπή Εφέσεων και ο Βραζιλιάνος θα είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι! 

Με Μολέδο στο ντέρμπι!

Επιτέλους, αποδόθηκε δικαιοσύνη! Η απόφαση-σκάνδαλο του πρωτοβάθμιου οργάνου της αθλητικής δικαιοσύνης, δεν γινόταν να διατηρηθεί. Ο Παναθηναϊκός σωστά άσκησε έφεση κατά της ποινής τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ροντρίγκο Μολέδο (ένα μήνα μετά) για το ματς με την Λάρισα στο Κύπελλο. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απάλλαξε τον ποδοσφαιριστή, καθώς δέχτηκε πως η φάση είχε κριθεί απ’ τον διαιτητή και τον βοηθό που ήταν μπροστά στο μαρκάρισμα!

Έτσι ο έμπειρος αμυντικός θα είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται απ’ την απόφαση της έφεσης, άδικα τον στερήθηκε το «τριφύλλι» στις δύο τελευταία αναμετρήσεις και ειδικά στο παιχνίδι με την Λαμία για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 55/25-10-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Μοντέστο Μολέδο Ντα Σίλβα κατά της υπ΄ αριθμόν 181/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου