ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ… ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

Ο Λουτσιάνο χειρουργήθηκε και χθες και το Leoforos.gr παρουσιάζει το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Όλα καλά και… τώρα δουλειά για Λουτσιάνο

Ο… γολγοθάς για τον Λουτσιάνο μόλις… ξεκίνησε. Ο Βραζιλιάνος χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο, και πλέον ξεκινά το διάστημα της αποκατάστασης. Στον Λουτσιάνο έγινε πλαστική πρόσθιου χιαστού με αυτόλογα μοσχεύματα με την επέμβαση να κρίνεται ως απόλυτα επιτυχής. Ο παίκτης σήμερα το πρωί θα βγει από το νοσοκομείο και θα αρχίσει πλέον η διαδικασία της αποθεραπείας, με φυσιοθεραπείες που ξεκινούν άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μόσχευμα του παίκτη ήταν πολύ καλό, ανταποκρίθηκε άμεσα ο οργανισμός του και σιγά-σιγά περπατάει, ενώ πλέον μετράει… αντίστροφα για τις ασκήσεις που θα κάνει έτσι ώστε να δυναμώσει το πόδι του. Σε δυο εβδομάδες θα βγάλει τα ράμματα, θα φοράει για έναν μήνα «κηδεμόνα» επειδή έχει πρόβλημα και στον έσω πλάγιο, με τη συμπλήρωση ενός μήνα θα αρχίσει θεραπείες στην πισίνα και σταδιακά ασκήσεις ενδυνάμωσης για τον τετρακέφαλο και για να μπει με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών για ασκήσεις στο γήπεδο. Ο γιατρός του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα πάει πολύ καλά η αποθεραπεία του παίκτη, από τη στιγμή που πήγε καλά και η εγχείρηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά το χειρουργείο είναι και ο ποδοσφαιριστής.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 25 Αυγούστου