ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: «ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ» (PIC)!

Το μήνυμα του Βραζιλιάνου που παρά την τεράστια στεναχώρια δεν χάνει την δύναμή του! 

Λουτσιάνο: «Θα γυρίσω πιο δυνατός» (pic)!

Τη στιγμή που άρχισε να ανεβαίνει αγωνιστικά, η μοίρα του γύρισε την πλάτη. Το πόδι του «κόλλησε» στο χορτάρι και υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Άμεσα έρχεται η χειρουργική επέμβαση για τον Λουτσιάνο, δεύτερη τα τελευταία δύο χρόνια και εν συνεχεία θα χρειαστεί να περάσουν κάτι λιγότερο από έξι μήνες για να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις δραστηριότητες της ομάδας.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος παικταράς, πάντως, δεν το βάζει κάτω! Ψυχολογικά σαφώς και δεν είναι στα… πάνω του, αλλά έχει τεράστια εσωτερική δύναμη. Στοιχείο που φάνηκε περίτρανα απ’ το μήνυμά του στο instagram. Εκεί όπου ανακοίνωσε σε όλους τα άσχημα νέα και τόνισε πως θα γυρίσει πιο δυνατός!

Αυτό που έγραψε ο άσος του Παναθηναϊκού το συνόδευσε κι από ένα τριφυλλάκι. Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω πως τραυματίστηκα σοβαρά και πάλι! Θα μείνω μερικούς μήνες χωρίς να κάνω αυτό που αγαπώ, αλλά θα επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός! Τώρα επικεντρώνομαι στην θεραπεία μου. Βάζω τον Θεό μπροστά απ’ όλα και ακολουθώ. Είμαι τρομερά λυπημένος γι’ αυτά τα νέα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να γίνουν. Να είστε σίγουροι πως μαζί με την οικογένειά μου θα την κερδίσω κι αυτή την μάχη! Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα υποστήριξης».  

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Μαρτίου