ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να πάρει την πιο δύσκολη και κρίσιμη απόφαση για τον Σύλλογο, στη συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με την ανατροπή της τελευταίας στιγμής που αποκαλύπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η «ΠΡΑΣΙΝΗ» της Κυριακής!

Παναθηναϊκός: Η πιο ιστορική ημέρα!

Εντός της ημέρας θα καθίσουν για δεύτερη φορά στο ίδιο τραπέζι, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να συνεχίσουν από εκεί που τελείωσαν τις συζητήσεις τους, στο πρώτο ραντεβού κορυφής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Η αγωνία εκατομμυρίων οπαδών του Παναθηναϊκού, που είναι στα… κάγκελα για να δουν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να κάνει τη δική του υπέρβαση και να σώσει τον Σύλλογο, απομακρύνοντας μακριά τον εφιάλτη της Γ’ Εθνικής, κορυφώνεται την Κυριακή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την τελευταία στιγμή την κίνηση ανατροπής και σωτηρίας, αποδεχόμενος να καλύψει το παλιό χρέος ως 20 εκατ. ευρώ, για να βοηθήσει επί της ουσίας την κατάσταση και να περάσει η ΠΑΕ στο PAO Foundation.

Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ, στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου