ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Δ. Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την είσοδο του PAO Foundation στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ιστορική συνάντηση Δ. Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Το ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, όταν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και για το PAO Foundation, πως θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, αν όχι όλες, είναι δεδομένο και το αποκάλυψε το Leoforos.gr από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (13/09).

Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι το ύψος των υποχρεώσεων της ΠΑΕ που θα αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος έτσι ώστε να προχωρήσει η είσοδος του PAO Foundation στο ποδοσφαιρικό «τριφύλλι». Η συνάντηση αυτή θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και μπορεί να χαρακτηριστεί από τώρα ως ιστορική, αφού σε περίπτωση συμφωνίας και δρομολόγησης των εξελίξεων για την είσοδο του PAO Foundation στην ΠΑΕ, ολόκληρος ο Σύλλογος θα γυρίσει σελίδα, οδεύοντας ολοταχώς προς την επανίδρυση.

Κανένας Παναθηναϊκός δεν θέλει καν να σκεφτεί τον λόγο για τον οποίο θα είναι ιστορική η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, αν οδηγηθούν οι συζητήσεις σε ένα μη αναστρέψιμο αδιέξοδο...

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου