ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου από τη Super League που κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό για το ματς στην Κέρκυρα.

Σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Αν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα, η πειθαρχική επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία την «πράσινη» ΠΑΕ. Προφανώς επειδή οι «πράσινοι» οπαδοί στην Κέρκυρα άναψαν πυρσούς στο ΕΑΚ, τους οποίους ωστόσο δεν έριξαν στον αγωνιστικό χώρο. Το αν οι νέοι κανονισμοί είναι ικανοί να επιφέρουν κάποια περαιτέρω τιμωρία εκτός χρηματικής ποινής, θα το μάθουμε με την ανακοίνωση της απόφασης. Για την ώρα, υπάρχει η κλήση σε απολογία.

«ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. α, 3 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λίγκας μεταξύ άλλων…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου