ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

To PAO Foundation έχει πλέον μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού και όλος ο κόσμος «κρέμεται» από τα χείλη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα, αναμένεται να πάρει επίσημα θέση και με γραπτή δήλωσή του να ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Και η κίνηση αυτή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα έρθει έγκαιρα και με απόλυτη σαφήνεια για να βάλει κι ένα τέλος στην παραπληροφόρηση που «οργιάζει» τα τελευταία 24ωρα.

Η «Π» αποκάλυψε χθες όλα όσα ισχύουν και φυσικά το ίδιο θα πράττουμε καθημερινά, γράφοντας για τα πραγματικά και όχι τα... φανταστικά γεγονότα και ενημερώνοντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού έγκυρα και έγκαιρα, χωρίς καμία «κορώνα», αφού το PAO Foundation, είναι πραγματικά η μόνη και προφανώς και η τελευταία λύση για να δούμε ξανά τον Παναθηναϊκό, πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λοιπόν, θα πράξει για μια ακόμη φορά αυτό που έχει μάθει να πράττει πάντα και θα απευθυνθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενημερώνοντάς τον για τα πραγματικά δεδομένα που μέχρι σήμερα υπάρχουν γύρω από το PAO Foundation.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου