«ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΖΕΚΑ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ»

Αλλαγή στάσης από τους Δανούς που ενώ τα προηγούμενα 24ωρα έκαναν λόγο για απόσυρση της Κοπεγχάγης από το θέμα Ζέκα, αναφέρουν πως υπάρχει ακόμα στο… κάδρο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού…

«Δεν εγκαταλείπει για Ζέκα η Κοπεγχάγη»

Η Κοπεγχάγη είχε ως προτεραιότητα την απόκτηση φορ και στόπερ, δυο θέσεις που κάλυψε με την απόκτηση των Μάρτιν Πούσιτς και Ντένις Βάβρο αντίστοιαχ. Οι Δανοί φιλοξενούν σχετικά ρεπορτάζ για τις δυο μεταγραφές, αναλύοντας τις κινήσεις των πρωταθλητών της χώρας αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, στην «Ekstrabladet» αναφέρεται πως για την Κοπεγχάγη είναι ακόμα ανοικτό το θέμα του αρχηγού του Παναθηναïκού. «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Κοπεγχάγη είναι ακόμα στο… κόλπο για τον διεθνή με την Εθνική Ελλάδας, Κάρλος Ζέκα, του Παναθηναϊκού», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα. Τα προηγούμενα 24ωρα, πάντως, στον Τύπο της Δανίας αλλά και σε πληροφορίες από τη συγκεκριμένα χώρα, αναφερόταν πως η Κοπεγχάγη έχει οριστικά κλείσει το θέμα Ζέκα αφού αντιλήφθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση, σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η θέση του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη, όπως την εξέφρασε και χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς ο παίκτης θα πουληθεί μόνο με τους όρους του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» θέλουν πολλά περισσότερα από τα 2 εκατ. ευρώ που πρόσφεραν την τελευταία φορά οι Δανοί και τα θέλουν μετρητά, όπως διαβάσατε στο σχετικό ρεπορτάζ της σημερινής «ΠΡΑΣΙΝΗΣ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου