ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΖΕΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει συμφωνήσει στην πώληση του Κάρλος Ζέκα.

Διαψεύδει τη συμφωνία για Ζέκα ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει αποδεχθεί την πρόταση της Κοπεγχάγης για να πουληθεί ο Κάρλος Ζέκα. Μάλιστα αναφέρονται και συγκεκριμένα ποσά, τα οποία είναι 1,7 εκατ. ευρώ συν 300.000 ευρώ μέσω μπόνους στόχων.

Κάτι τέτοιο, όπως αναφέρουν ρητά και κατηγορηματικά από τον Παναθηναϊκό, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι «πράσινοι», ουδέποτε υπήρξε νέα πρόταση από τους Δανούς για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, μετά την τελευταία που απορρίφθηκε την περασμένη Τετάρτη κι η οποία ήταν ύψους 2 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Επιπλέον, από το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε ο Γιάννης Αλαφούζος αποδέχθηκε κάποια πρόταση, η οποία όπως αναφέρουν δεν υπάρχει άλλωστε, και μάλιστα υπογραμμίζουν πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Επίσης, οι «πράσινοι» έκαναν σαφές πως τα χρήματα τα οποία ζητούν από την Κοπεγχάγη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου