«ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΚΑΙ ΖΕΚΑ»

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στην ΠΡΑΣΙΝΗ και στο leoforos.gr, Τάσος Νικολογιάννης, αναλύει τα δεδομένα στην υπόθεση του Κάρλος Ζέκα.

«Αυτά είναι τα δεδομένα για Κοπεγχάγη και Ζέκα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα Ζέκα στον Παναθηναϊκό, με τα νεότερα ωστόσο για την προσπάθεια της Κοπεγχάγης να αποκτήσει τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να αναμένονται μετά το παιχνίδι των Δανών με την Καραμπάγκ για τα play offs του Champions League. 

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού, νέα-βελτιωμένη πρόταση για τον πολιτογραφημένο Έλληνα μέσο, η οποία θα πλησιάζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Εξάλλου, δημοσίευμα στη Δανία αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει γίνει από την Κοπεγχάγη, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους». 

Αναφορικά με την πρόταση στον ίδιο τον Ζέκα είναι για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τις απολαβές του να φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, σε περίπτωση αποχώρησης του παίκτη, θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ, ώστε να καλύψει το κενό και πιθανόν ακραίου επιθετικού. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου