«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΜΕ 456.556 ΕΥΡΩ Ο ΤΕΛΑΝΤΕΡ…

Ο Ράσμους Τελάντερ δικαιώθηκε εν μέρει στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά του Παναθηναϊκού…

«Ελεύθερος» και με 456.556 ευρώ ο Τελάντερ…

Εδώ κι αρκετό καιρό, ο Ράσμους Τελάντερ είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού, ζητώντας να μείνει ελεύθερος αλλά και να πάρει αρκετά χρήματα, τόσο από τον φετινό χρόνο όσο κι από τον επόμενο του συμβολαίου του. Μάλιστα ο Δανός, εδώ και πάρα πολλές ημέρες δεν πηγαίνει καν στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» κι έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Η προσφυγή του Τελάντερ, εκδικάστηκε στις 26 Ιουλίου κι ο Δανός εν μέρει δικαιώθηκε. Διότι έμεινε ελεύθερος ενώ παράλληλα του επιδικάστηκε κι ένα ποσό ύψους 456.556,02 ευρώ. Η απόφαση αναφέρει: «Αριθμός απόφασης 425/2017: Δέχεται εν μέρει την προσφυγή καταγγελία του ποδοσφαιριστή Ράσμους Τελάντερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αναγνωρίζει ότι το από 1/7/2015 συμβόλαιο μεταξύ των διαδίκων λύθηκε στις 26/7/2017, με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατά πλειοψηφία την υποχρεώνει να καταβάλει στον προσφεύγοντα-καταγγέλλοντα ποδοσφαιριστή, για τις αιτίες που αναφέρονται στο σκεπτικό, το συνολικό ποσό των 456.556,02 ευρώ «καθαρά», με τον νόμιμο τόκο».

Ο Τελάντερ, πάντως, όλο  αυτό το διάστημα έχει κάνει προεργασία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να είναι πολύ κοντά στην ελβετική Ζυρίχη, ενώ κι η Ρέντινγκ από την Αγγλία έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου