«ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ»

Όπως είχε προαναγγείλει το leoforos.gr, ο Κάρλος Φρέιτας απάντησε στον Νίκο Νιόπλια διαψεύδοντας τους χαρακτηρισμούς που φέρεται να έκανε.

«Λέει ψέματα ο Νιόπλιας»

Ο Κάρλος Φρέιτας ενημερώθηκε σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης του Νίκου Νιόπλια, για τα όσα είπε ο εις βάρος του ο πρώην πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού. Την αρχική του έκπληξη διαδέχθηκε η ενόχληση για τα όσα του αποδόθηκαν, με αποτέλεσμα να αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το leoforos.gr. Τελικά λίγο πριν από τις 19:30 στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ υπήρξε η παρακάτω δήλωσή του...

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπό μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.

Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτησή μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία.

Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωσή μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου