«ΒΟΗΘΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»!

Ο Κώστας Αντωνίου μιλάει στο leoforos.gr και ζητά «να πάψουμε να μιλάμε για το παρελθόν, πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα με τη σιωπή μας»!

«Βοηθάμε μόνο με τη σιωπή»!

 

Δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό το... χάος στα διοικητικά, ήρθαν το τελευταίο διήμερο να προστεθούν και δύο τοποθετήσεις που πραγματικά αποτελούν «μαχαιριά» για το κλαμπ, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να «παλέψει» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο Νίκος Νιόπλιας ακολούθηκε τον Αντώνη Κέζο και οι νταμπλούχοι βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο αρνητικών θεμάτων!

Το leoforos.gr επικοινώνησε με τον πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και ζήτησε την άποψή του για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αλλά και τα όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας στη σημερινή του συνέντευξη.

Πώς βλέπεις τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα να βρίσκεται στο στόχαστρο και να πυροβολείται από παντού; Σήμερα μάλιστα ο Νίκος Νιόπλιας σε κατηγόρησε για κάποια πράγματα...

«Θεωρώ πως εμείς που πλέον είμαστε μακριά από την ομάδα πρέπει να την τιμούμε και να τη βοηθάμε με τη σιωπή μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στο παρελθόν, γιατί αυτό μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκό και στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Η γνώμη σου για τον Φρέιτας ποια είναι, γιατί έχουν ακουστεί πολλά. Ακόμη και ότι δεν είχατε και τις καλύτερες σχέσεις.

«Δεν θέλω να μιλήσω για όσα έχουν ειπωθεί. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Κάρλος είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και συνεργάτη, με τον οποίο είχα άριστη σχέση στο διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Θεωρώ πως είναι εξαίρετος επαγγελματίας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου